دوشنبه, 20 شهریور 1396 ساعت 12:12

ویزای ایران

 

در خواست ویزای توریستی ایران برای اتباع خارجی

 

تقریبا تمامی کشورهای دنیا می توانند با داشتن گذرنامه معتبر ( با حداقل 6 ماه اعتبار ) اقدام به دریافت روادید ایران نمایند،ویزای ایران 3 ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند 30 روز در ایران اقامت داشته باشند،حداقل زمان اخذ روادید ایران 5 روز کاری زمان می برد.

 

 

مدارک لازم جهت اخذ روادید توریستی

 

  • اسکن عکس رنگی صفحه اول پاسپورت 
  • اسکن عکس رنکی پرسنلی
  • شماره تلفن ثابت،شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل

 

 

Iran Visa

 

 

 

 

منتشرشده در سایر خدمات
footer-bg